De Monsterstoel van Marcel Wanders

Stoelen van Monsters staan meestal niet bekend om hun schoonheid maar deze design stoel ontworpen door Marcel Wanders is hier zeker een uitzondering op. Laten we het dus zo stellen dat we het hier over een Moooi monster hebben waar je lekker comfortabel op kunt zitten en die bovendien perfect geschikt is als stoel voor in de eetkamer of kan dienen als bijzetstoel. Deze stoel is ook een design object op zich en staat mooi in elk interieur van strak en modern tot authentiek.moooi-monster-stoel-wanders

Visie van Marcel Wanders

Deze bijzondere monsterstoel uit de stal van Moooi typeert volgens Wanders de eeuwige strijd tussen de tegengestelde krachten in het leven. Een strijd die we in onszelf kunnen ontdekken als we de moed maar hebben om ernaar te kijken. Met zijn strakke lijnen maar toch een speels design is deze stoel echt een prachtobject.

Het monsterlijk logo maakt de Monster Chair pas helemaal compleet en bovendien weet ook iedereen meteen waar hij zich op gaat neerzetten, maar mocht je deze monster chair toch te griezelig vinden dan kan je hem nog altijd bestellen zonder logo. Al verliest hij dan natuurlijk wel zijn identiteit.

Monster chair

De Monster Chair bestaat uit een stalen frame met een bekleding gemaakt van synthetisch leer. Hij is prima geschikt als eetkamerstoel, maar past ook goed in een lunchruimte of vergaderruimte. De stoel is te verkrijgen met- of zonder logo vanaf € 1200,-. Bovendien is hij beschikbaar in onder andere zwart en groen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *